'Wie is Geertje A. Goede’

Op 2 augustus 1966 ben ik geboren in Landsmeer waar ik ben opgegroeid in een liefdevol gezin onder de rook van Amsterdam. Met de bevoegdheid basisschoolleerkracht op zak heb ik gewerkt; als groepsleerkracht op diverse basisscholen, als secretaresse Algemene Secretarie, verkoper in diverse winkels en mijn laatste baan als HR-manager in het bedrijfsleven.

Het leven geeft en neemt

Doordat mijn gezondheid het werken in het bedrijfsleven niet meer toeliet heb ik daarvan afscheid genomen en zijn er tijdens het revalidatieproces nieuwe uitdagingen op mijn weg gekomen. Die ik met Hoofd, Hart en Handen heb aangepakt.

Op weg gaan

Moeilijkheden ondervinden, teleurstellingen en nieuwe uitdagingen aangaan. Hierdoor heb ik veel mogen leren en veel nieuwe inzichten opgeleverd. Het is tijd om die in te gaan zetten voor ‘Atelier TekenWijs’.

Niets is voor niets

De ervaringen in het onderwijs, bij de overheid en in het bedrijfsleven naast het mogen opvoeden van vier fantastische kinderen, samenzijn met mijn partner en het wonen buiten Nederland hebben bijgedragen tot wie ik nu mag ZIJN. In 2013 heb ik bij de Opleiding Genezend Tekenen en Creatieve Communicatie te Zutphen de Docentenroute Helend Tekenen afgerond.

Helende holistische kunstlessen

Van 2014 tot 2020 heb ik in Abu Dhabi met veel plezier Helende Holistische Kunstlessen verzorgd aan volwassenen en kinderen bij mij thuis aan De Tekentafel. Een bijzondere ervaring om in het Midden-Oosten, waar zoveel nationaliteiten samenleven, mijn kennis te mogen delen.

Ik ben van kinds af aan altijd op zoek geweest naar wat ons als mens verbindt.

Technieken, verhalen en kunstvormen van de diverse culturen op moeder aarde probeer ik te vertalen naar helende holistische kunstlessen. Door creativiteit in te zetten middels Hoofd, Hart en Handen heb ik het helende effect zelf aan den lijve mogen ervaren.

Ik heb een groot vertrouwen dat ieder mens over een zelfhelend vermogen beschikt. Ieder mens is in staat om te creëren en omdat te  (her-) ontdekken zet ik al onze zintuigen in door het Hoofd Hart en Handen aan het werk te zetten.

Kunstenares en lerares Geertje A. Goede

'Niet wat ons scheidt maar dat wat ons verbindt schenkt Heling.'